Orde van dienst
Adres voor het opsturen van de orde van dienst : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De koster(s), organist(en en de commissie Beeld en geluid ontvangen dan deze informatie automatisch. De orde van dienst moet donderdag, voorafgaande aan de betreffende zondag, vòòr 18 uur ingestuurd zijn.

Algemene informatie over de diensten.

Elke zondag is er een dienst om 10:00 uur in de singelkerk en bij gelegenheid in de stadskerk.
Na afloop drinken we een kopje koffie of thee met elkaar. 

Regelmatig worden Themadiensten georganiseerd: door de commissie Stap-in-dienst (bijzondere diensten) of door de Pastorale commissie: de SIENdiensten. Deze themadiensten zijn meestal avonddiensten.

Voor de actuele gegevens raadpleeg het rooster. Ook in de wekelijkse kerkgroet wordt informatie over de komende diensten gemeld; soms kunnen aanvangstijden afwijkend zijn van de reguliere tijdstippen.

Begroeting
Bij de ingang van de kerk wordt u welkom geheten door één van de gemeenteleden, die u ook de nodige informatie kan geven.

Kerkgroet
De gastvrouw/gastheer zal u ook een kerkgroet overhandigen. Op deze kerkgroet worden de activiteiten voor de komende weken genoemd. Ook wordt op de kerkgroet aangegeven welk lied voor aanvang van de dienst wordt gezongen.

Ringleiding
Voor slechthorenden is er een ringleiding op de begane grond aanwezig.

Bloemen in de kerk
De bloemen die iedere zondag in de kerk staan, gaan als groet van de gemeente naar gemeenteleden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of  voor andere bijzondere redenen.
Het geld hiervoor wordt door de gemeenteleden gegeven via een collecte.
Er kan contact opgenomen worden via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kindernevendienst/oppasdienst
Voor de basisschoolkinderen is er kindernevendienst in het aangrenzende zalencentrum genaam de Hoeksteen, waar ook oppas is voor de allerkleinsten.Invalideningang

De ingang van de Hoeksteen is toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel, in de Hoeksteen gaat u rechtsaf de kerk in.Commissie Beeld en Geluid

Er hangen in onze kerk 4 beeldschermen. Wilt u gebruik maken van deze beeldschermen tijdens een bepaalde dienst of bijeenkomst, neemt u dan contact op met, 
S. Wachtmeester, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag minimaal 1 week van tevoren zodat er voldoende tijd is om e.e.a. voor te bereiden.