Wat is kerkTV?
Via kerkTV zijn de diensten thuis te zien via de televisie of computer. Het beeld is te ontvangen via internet op een ‘Kerk TV ontvanger’ die thuis is aangesloten op de TV of via een laptop/pc. De kijker kan kiezen naar welke van de kerk men wil kijken. De kerktelevisie is daarmee zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of om andere redenen niet in staat zijn naar de kerkdienst zelf te komen. Het dient ook ter vervanging van de kerktelefoon omdat de KPN per 31 december 2013 is gestopt met de kerktelefoon wat men toentertijd op de radio kon ontvangen.
Ook is het mogelijk om eerdere diensten alsnog te kijken. Dit maakt het mogelijk om op ieder moment van de dag een willekeurige kerkdienst van de afgelopen weken te starten op het moment dat het u uitkomt.
Hebt u belangstelling voor u zelf of voor een kennis of familielid, neem dan even contact op met ons KerkTV team. Wij sluiten alles gratis voor u aan. Het is uitermate eenvoudig te bedienen, maar wij komen graag vooraf even bij u langs om e.e.a. nog eens uit te leggen. Abonnementen kerkTV
Wat gaat een aansluiting op Kerk-tv  kosten? We bieden de volgende mogelijkheden:
A. U heeft geen internet en wilt de diensten via de TV bekijken,                                                           € 22,50 p/m.

B. U heeft wel internet maar wilt de dienst via de TV bekijken,                                                              € 16,00 p/m.
C. U heeft wel internet en wilt de dienst op uw computer bekijken. MijnIPTV Ticket System          €   7,50 p/m.

A. Hiervoor sluiten we een internetabonnement voor u aan, installeren we een modem en een KerkTV-ontvanger waarmee
     de dienst kunt beluisteren en bekijken op uw eigen TV.


B. Hiervoor installeren we een KerkTV-ontvanger waarmee u de dienst kunt beluisteren en bekijken op uw eigen TV.

C. Hiervoor krijgt u een url, login en wachtwoord, waarmee u van een beveiligde website de dienst via uw computer, laptop of tablet kijkt.
    (kijken via smartTV-internet is niet altijd mogelijk en sterk afhankelijk van de software van de tv)


Wilt u meer weten over een aansluiting voor kerkTV, belt u dan met
dhr. G. Slomp
Telefoon 0524 707045
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het team kerkTV.