Maak uw vervolgkeuze:

Agenda

26 mei 2024;
10:00 -
Kerkdienst Singelkerk
26 mei 2024;
10:30 -
Kerkdienst Aleida Kramer
02 juni 2024;
10:00 -
Kerkdienst - Stap-in Schuurdienst: Voel jij je vrij?
09 juni 2024;
10:00 -
Kerkdienst Singelkerk - Avondmaalsviering
09 juni 2024;
10:30 -
Kerkdienst Aleida Kramer
09 juni 2024;
15:00 -
Kerkdienst St.Franciscus - Avondmaalsviering
09 juni 2024;
19:00 -
Kerkdienst de Schutse - Avondmaalsviering
16 juni 2024;
10:00 -
Kerkdienst Singelkerk - Vaderdag
16 juni 2024;
10:30 -
Kerkdienst Aleida Kramer
 
Club op vrijdagavond

Hallo jongens en meisjes,

Elke vrijdagavond is er club. De clubavonden beginnen we met een bijbelverhaal en daarna gaan we iets leuks doen samen met elkaar. Club is er voor de kinderen van groep 5 t/m groep 8 van de basisschool. Zit je nu in groep 4? Of wil je eens gezellig mee met je broer of zus? Ook dan ben je altijd welkom!

Voor groep 5 & groep 6 begint club om 18:30 en om 19:30 begint het voor de groepen 7&8. De clubavonden worden in het Honk gehouden. Dit is het jeugdgebouw van de kerk achter de Hoeksteen.

Per avond betaal je €1. Je krijgt die avond wat lekkers en iets te drinken. Van het geld worden ook spullen aangeschaft om leuke dingen met z’n allen te doen. Een aantal keren in het clubseizoen worden er ‘speciale’ activiteiten georganiseerd zoals disco, filmavond, spelletjesavond, enz.

Aan het eind van het seizoen gaan we gezellig met elkaar op kamp. Hier worden de kinderen en de ouders apart van op de hoogte gebracht. Heb je vragen of wil je eens langskomen? Laat het ons weten. Je kan dan contact opnemen met Lauryn de Lange: 06-52229062.

Wij als clubleiding hebben er in ieder geval heel veel zin in, kom je ook? De eerste clubavond is op vrijdag 29 september.

Tot de eerste keer!!

Groetjes van de clubleiding (Jochem, Erik, Lauryn, Myrthe & Justin)


Clubkamp_2023.png


Clubkamp 2019

Ik vond het clubkamp dit jaar ook weer super gezellig en heb er van genoten.
Het begon op vrijdag, toen zijn we met de auto naar de kampeerboerderij gegaan. Daar aangekomen zijn we gelijk levend stratego gaan doen.
's Avonds hebben we een fotospeurtocht gedaan met de kinderen van groep 7 en hoger. Toen we daarvan terug kwamen hebben we een broodje hamburger gekregen en gingen we met de oudere jongeren het spel 31 spelen.
De volgende dag begonnen we om 8:30 met het ontbijt. En hebben we met alle kinderen (ook de kinderen van groep 4) een gps tocht gedaan. Ons groepje, met Harry, Amber, Myrthe, Carlijn, Elise, Kim, Marle, Marel en ik, was als eerst terug, als beloning kregen we daarvoor een ijsje.
Die avond hadden we een spelletjes avond en 's nachts zijn we gedropt. Toen we terug kwamen van de dropping kregen we weer een broodje hamburger en ging iedereen eigenlijk direct slapen.
Zondag begonnen we de dag ook weer met ontbijt en hadden we een leuke actieve dienst. De dienst ging over het verhaal dat Sara had gelogen tegen God, omdat ze zei dat ze niet gelachen had. Bij het verhaal over Sara hadden we een spel gedaan met spekjes: je moest leugens vertellen en elke keer als je dat deed, moest er een spekje in je mond en als niemand meer goed kon praten was het spel voorbij. Ook hebben we nog een knutselopdracht gedaan over danken, waarbij elke vinger stond voor een onderdeel van het gebed.
's Middags hebben we nog allemaal spelletjes gedaan en zijn we met de auto weer naar huis gegaan.

Britt van den Bosch
   
   
   
   

Sint-avond
Vrijdag avond 23 november, zes uur bij het Honk; gespannen koppies, want vanavond is het Sinterklaasfeest van de PKN kinderen. De kinderen (groep 1 tot en met 4) vinden het best spannend. We gaan eerst een piet, sint of boot versieren met glimmende stickertjes. Een precies werkje.
Gebons op de deur…. twee pieten komen ons helpen met knutselen. Na een pakje drinken en wat lekkers gaan we in een kring op de grond zitten. Alle kinderen krijgen een cadeautje van de pieten. De kinderen van groep 1 en 2 een “kleur en zoek boek” en de kinderen van groep 3 en 4 een knikkerbaantje. Natuurlijk moeten we wel een aantal Sinterklaas liedjes zingen voor de pieten.
SInt2018 SInt2018 2  SInt2018 3

Om half acht komen de stoere kinderen van groep 5 tot en met 8. De twee pieten gaan met hen een quiz doen in twee groepen. De vragen gaan allemaal over Sinterklaas en Zwarte Piet. Zoals; Waar is Sinterklaas geboren? (Turkije), hoe heet het paard van Sinterklaas? (Amerigo) en moeilijke rekenvragen over pepernoten. De kinderen die als eerste de vraag goed beantwoord hebben mogen een cadeautje uit de zak pakken. Als je al een cadeautje hebt en je hebt weer als eerste een vraag goed, moet je met de dobbelsteen gooien en afhankelijk van wat je gooit bijvoorbeeld het cadeautje terug in de zak stoppen, het cadeautje aan je rechterbuurman/vrouw geven of het cadeautje uitpakken.
Het wordt een gezellige en drukke boel. Aan het eind van de avond gaan alle kinderen met een cadeautje naar huis.