Agenda

No events
 

De Schakel


Wij zijn een vrouwengespreksgroep van momenteel 17 personen en komen iedere 1e dinsdag van de maand om 20 uur bij elkaar in ‘de Hoeksteen’.
We willen graag als christenvrouwen samen in gesprek. Dit doen we naar aanleiding van een Bijbels of maatschappelijk onderwerp dat door een
steeds wisselend groepje van 2 dames wordt voorbereid. De gespreksvragen bij het onderwerp gaan we eerst in kleine groepjes bespreken en deze
nemen we vervolgens in de grote groep nog weer even kort door. Het grote voordeel van kleine groepjes is dat je veel gemakkelijker je mening over iets geeft.
Na de pauze, natuurlijk met koffie/thee en wat lekkers, is er nog even tijd voor een gezellig spel of een quiz.
Wij hebben momenteel een wisselende voorzitter.

Onze penningmeester is Petra Slomp en Janny Koning is de secretaresse.

We zijn niet aangesloten bij een bond en daardoor is onze contributie laag (€10,-).
We beginnen het seizoen met gezellig ergens eten en aan het eind van het seizoen gaan we een middag fietsen. ergens koffie drinken of lunchen.

Ook geïnteresseerd in onze "Schakel" ?? Kom rustig langs. U/jij bent van harte welkom. Contactpersoon: Janny Koning, tel. 519403, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze volgende bijeenkomst is op 6 februari 2024, aanvang 20.00 uur. Daarna komen we tot de zomer nog op 5 maart en 2 april bij elkaar in de Hoeksteen.