Agenda

05 feb 2023;
10:00 -
Kerkdienst Singelkerk
12 feb 2023;
10:00 -
Kerkdienst Singelkerk - Stap-in Dienst
12 feb 2023;
10:30 -
Kerkdienst Aleida Kramer
12 feb 2023;
19:00 -
Kerkdienst de Schutse
19 feb 2023;
10:00 -
Kerkdienst Singelkerk
19 feb 2023;
10:30 -
Kerkdienst Aleida Kramer
26 feb 2023;
10:00 -
Kerkdienst Singelkerk - Laagdrempelige dienst
26 feb 2023;
10:30 -
Kerkdienst Aleida Kramer
05 mrt 2023;
10:00 -
Kerkdienst Singelkerk
 

flame-logoOP DIT MOMENT ZIJN ER DOOR DE CORONA-PANDEMIE GEEN FLAMEDIENSTEN.
ZODRA ER WEER MOGELIJKHEDEN ZIJN LATEN WE DAT JULLIE ZO SNEL MOGELIJK WETEN.


Flame-diensten zijn diensten welke een aantal keren per jaar tegelijkertijd gehouden worden met de ochtenddiensten van de Gereformeerde en Hervormde kerk. Niet in de kerk maar in de Hoeksteen of in het HOC. De jeugd vanaf 12 jaar is er van harte welkom om samen op hun eigentijdse manier te kerken. 

Het is gezellig, je hoeft niet naar de kerkdienst en we luisteren naar leuke muziek! Iedereen van 12 jaar en ouder is van harte welkom om mee te luisteren en te praten.   

Ook bereikbaar op een eigen email adres (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Laat eens iets van je horen!

We vinden het gezellig als er zoveel mogelijk jongeren vanaf 12 jaar komen mee praten en luisteren. Tot dan!


Ook dit seizoen zijn we weer met een leuke groep jongeren van start gegaan met de Flame-diensten. Meestal zijn we met ongeveer 12 jongeren en 2 leidinggevenden.
Ongeveer 1x per maand, tijdens een gezamenlijke dienst, komen we bij elkaar in Het Honk of in de kelder van het HOC.Ons jaarthema is ‘vrouwen uit de bijbel’.
De eerste bijeenkomst hebben we gekeken hoeveel vrouwen uit de bijbel we kenden. We hebben gezien dat de vrouwen in de bijbel erg belangrijk waren. Ze waren bijvoorbeeld, moeder, profetes, koningin, of leidinggevende in de kerk.
Tijdens de tweede bijeenkomst hebben we het gehad over de eerst genoemde vrouw uit de bijbel: Eva. We kwamen tot de conclusie dat we eigenlijk helemaal niet weten of Eva van een appel gegeten heeft. Dit leren we altijd wel, en het staat ook altijd op plaatjes getekend, maar in de bijbel gaat het over een vrucht welke niet bij naam wordt genoemd.
Elk seizoen kiezen we samen voor een collectedoel. Een heel toepasselijk doel dit keer, passend bij het jaarthema.


We hebben we besloten te sparen voor het “Kinderfonds Mama’s”:
Er gebeurt iets heel bijzonders in Zuid-Afrika. 2.000 gewone, lokale vrouwen zien de extreme armoede waar vooral kinderen de dupe van worden en zorgen voor opvang, scholing, medicatie én liefde. Alles wat nodig is om een kind gezond en kansrijk groot te laten worden. Zij doen dit vanuit hun eigen projecten, verspreid over heel Zuid-Afrika. Samen geven de MAMAS nu al meer dan 50.000 kinderen een toekomst. Liefdevol, trouw en onverzettelijk. Dát is MAMA POWER!
mama power


.......